Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.Camini | Jatkaja Oy

Camini logo

Caminin edeltäjillä Pirkanmaan Nuohouspalvelulla ja Nokiboysilla Hämeenlinnasta on vuosikymmenien historia. Camini syntyi halusta luoda osaava ja luotettava maanlaajuinen nuohous- ja ilmanvaihtoyritys. Camini palvelee tuhansia yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä, yrityksiä sekä julkisia toimijoitua, joille Camini nuohoaa ja kunnostaa tulisijat, savupiiput ja ilmastointikanavat.

Camini syntyi kahden nuohousalan toimijan yhdistyttyä. Jukka Materon vuonna 2012 perustama Nokiboys toimi pääasiassa Hämeenlinnan ympäristössä. Jyri Sihvon 1989 perustama Pirkanmaan Nuohouspalvelu taas oli Pirkanmaan merkittävin nuohous- ja ilmanvaihtolaitteiden huoltopalveluja tarjoava yhtiö.

Avaintietoja

Slogan:
Raikas ilma, lämmin koti
Toimiala:
Nuohous ja ilmanvaihto
Työntekijöitä:
40
Toimitusjohtaja:
Daniel Seere, Sanna Raittinen, Jukka Matero
Liikevaihto:
4 M€
Kasvu yrittäjän-vaihdoksessa:
337 %
Toimipisteet:
Espoo, Hämeenlinna, Kerava ja Tampere
Omistusjärjestelyn kohde:
Koko osakekanta
JATKAJA-yhteyshenkilö:
Martin Grotenfelt p. 050 2145 martin.grotenfelt@jatkaja.fi
JATKAJA kuuli keväällä 2019 Pirkanmaan Nuohouspalvelun Jyri Sihvon suunnitelmista siirtyä eläkkeelle. Jyri näki mahdollisuuden toimialan uudistamiseen mutta nuorempien tekijöiden toimesta. JATKAJA kätilöi Pirkanmaan Nuohouspalvelun ja Nokiboysin yhdistämisen uuden Camini-kokonaisuuden alle sekä aloitti yritysten uudistamisen. JATKAJA ohjaa Caminin kehitystoimintoja ja aktiivisesti omalla panoksellaan uudistaa yritystä sisältä päin yhdessä yrityksen johdon kanssa.
Caminin tulevaisuuden suunnitelmana on uudistaa nuohoustoimiala tuomalla toimialalle nykyaikaisia toimintatapoja, kouluttamalla nykyhenkilökuntaa sekä aktiivisesti rekrytoimalla uusia reippaita työntekijöitä toimialalle. Toimiala on ollut pitkään suljettu ja uskomme, että toimialan asiakaspalvelun tasoa on mahdollista parantaa.
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8