Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.Jatkoyrittäjille | Jatkaja Oy

Jatkoyrittäjille

Autamme yrittäjyydestä kiinnostuneita alojensa rautaisia ammattilaisia siirtymään menestyksekkäästi jatkoyrittäjiksi jo toimiviin pk-yrityksiin. Toimivan yrityksen ostamisen avulla tapahtuva jatkoyrittäjyys on tutkitusti nopeampi ja riskittömämpi reitti yrittäjäksi kuin uuden yrityksen perustaminen. Etsimme sekä itse yrittäjänvaihdostilanteessa olevia yrityksiä että autamme jatkoyrittäjäksi haluavia heidän tunnistamiensa yritysten yrittäjänvaihdoksissa. Vastaamme yritysten arvioinnista ja läpivalaisusta, järjestämme yrityskaupan rahoituksen ja olemme valmiita sitoutumaan yrityksiin pitkäjänteisenä kasvollisena omistajana.
Yrittäjänvaihdoksen jälkeen autamme aktiivisesti jatkoyrittäjiä liiketoiminnan kasvattamisessa. Tuki liittyy tyypillisesti suunnitelmallisuuteen ja tiedolla johtamiseen, digitalisaatioon, ammattimaiseen hallinnointiin, kasvun rahoitukseen, yritysjärjestelyihin ja kasvun rakenteiden luomiseen.

Jatkoyrittäjiemme kertomuksia

photo of Hanna-Kaisa Javanainen

Hanna-Kaisa Javanainen

Toimitusjohtaja, Greener Group

Hanna-Kaisa aloitti Greener Groupin toimitusjohtajana ja jatkoyrittäjänä keväällä 2019. Hanna-Kaisa on taustaltaan diplomi-insinööri, joka oli ehtinyt työskennellä suuryritysten kuten Nokia, Microsoft ja Skanska kehitystehtävissä lähes 15 vuoden ajan ennen yrittäjäksi siirtymistään.

”Koin haastavat kehitystehtävät suuryrityksissä hyvin mielenkiintoisina, mutta huomasin toistuvasti miettiväni sitä, miltä tilanne näyttäisi yrittäjän tai yksikön vetäjän näkökulmasta”, kertoo Hanna-Kaisa omasta taustastaan. ”Ajatus yrittäjyydestä oli kytenyt pinnan alla jo pitkään, koska halusin päästä ymmärtämään ja johtamaan kokonaisuuksia yksittäisten osa-alueitten sijaan”, hän jatkaa.
”Siirtyminen jatkoyrittäjäksi Greener Groupiin on ollut minulle hieno haaste ja kasvun paikka. Koen pääseväni käyttämään samanaikaisesti vahvuuksiani ongelmanratkaisussa ja opituista parhaista toimintatavoista sekä haastamaan itseäni joka päivä yrityksen johtamisessa. Jatkoyrittäjyys on ollut minulle kokonaisvaltaisen yrityksen johtamisen korkeakoulu, jossa opin joka päivä jotain uutta niin asiakkailta, työntekijöiltä, vanhoilta yrittäjiltä kuin JATKAJAlta. Toimiala on parasta mitä kuvitella saattaa: teemme maailmasta vihreämpää ja ihmisten arjesta viihtyisämpää”, toteaa Hanna-Kaisa kokemuksistaan Greener Groupissa.
photo of Mikael Ylijoki

Mikael Ylijoki

Toimitusjohtaja, NeXec

Mikael on ollut NeXecin toimitusjohtajana ja jatkoyrittäjänä keväästä 2020 lähtien. Mikaelin koulutustaustassa yhdistyvät diplomi-insinöörin ja kauppatieteiden maisterin opinnot, joka on vienyt hänet lähes 20 vuoden mittaiselle uralle teknologian ja sen kaupallistamisen parissa. Aiempia työnantajia ovat olleet mm. Basware ja Elisa.

”Minulla on ollut pitkäaikaisena haaveena siirtyä yrittäjäksi ja olla kokonaisvaltaisesti vastuussa niin omista kuin tiimiläisteni tekemisistä ja tuloksista”, perustelee Mikael siirtymistään yrittäjäksi, ja jatkaa: ”NeXecissä yhdistyi moni asia samalla kertaa: sitoutunut ja osaava tiimi, mielenkiintoinen toimiala, hyvät kasvunäkymät ja mahdollisuus olla omistajana hyvässä yhtiössä.”
”Yrittäjyys ei ole yksilöurheilua, vaan meillä on NeXecissä omistajina mukana niin avainhenkilöstö kuin hallituksen jäsenetkin: muodostamme yhdessä jatkoyrittäjätiimin. Tällä tiimillä on yhteinen halu viedä aiempien yrittäjien luoma yhtiö seuraavalle tasolle”, kertoo Mikael jatkoyrittäjyydestä. ”Vaikka saimmekin yrittäjänvaihdoksessa jo valmiiksi hienon yhtiön, meidän näkökulmastamme olemme vasta tämän kasvutarinan alussa ja olen innoissani päästessämme toteuttamaan sitä!”
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8