Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.JATKAJA johtamaan sukupolvenvaihdosta NeXec:issä | Jatkaja Oy
Espoossa, 2.10.2019

JATKAJA johtamaan sukupolvenvaihdosta NeXec:issä

Sukupolvenvaihdos NeXecin omistajuudessa

Olemme 15 toimintavuotemme aikana kasvaneet yhdeksi Suomen merkittävimmistä prosessi-, ICT-, liikkeenjohdon konsultointi- ja osaamispalveluita ketterällä ja skaalautuvalla verkostomallilla toimittavaksi yritykseksi. Ytimessämme on asiakaslähtöinen ja pitkäjänteinen toiminta asiakkaidemme muutoksiin, teknologiaan ja digitalisaatioon liittyvien haastavien kehityshankkeiden läpiviennissä palvellen useita Suomessa toimivia suuryrityksiä ja yhteisöjä.

Haluamme jatkaa toimintaamme asiakkaidemme ja osaajaverkostomme hyväksi myös pitkällä aikajänteellä. Osana tätä lupausta olemme toteuttaneet sukupolvenvaihdoksen ja samalla laajentaneet NeXecin omistuspohjaa. Uusiksi omistajiksi NeXecissä ovat tulleet JATKAJA, yhtiön avainhenkilöt, kutsutut NeXecin verkostossa toimineet osaajat ja yksityishenkilöitä, joilla on vahva osaaminen suuryritysten kehityksestä ja digitalisaatiosta.

”Olemme äärimmäisen nöyriä ja ylpeitä NeXecin ensimmäisestä 15 vuodesta saatuamme menestyksekkäästi työskennellä asiakkaidemme ja osaajaverkostomme kanssa”, toteavat NeXecin aiemmat omistajat Tapio Joenpolvi ja Tapio Niskanen. ”Mielestämme seuraavan 15 vuoden kehitysnäkymä on todella valoisa niin asiakkaiden, osaajaverkostomme kuin työntekijöidemme näkökulmasta ja sukupolvenvaihdoksella varmistamme tämän kehityksen jatkuvuuden”, jatkavat Joenpolvi ja Niskanen.

”Mielestämme NeXec on paitsi oikeassa markkinassa digitalisaation kiihdyttämän muutoksen edistäjänä myös liikkeellä tulevaisuuden liiketoimintamallilla”, kertoo Martin Grotenfelt, JATKAJAn perustaja. ”Tapiot ovat tehneet upeaa työtä yksityisyrittäjyyttä kannustavan verkostomaisen toimintamallin uranuurtajina”, jatkaa Grotenfelt. ”Olen innoissani päästessäni soveltamaan pitkää kokemustani digitalisaatiosta yhdessä NeXecin osaajaverkoston, asiakkaiden ja modernin liiketoimintamallin kanssa”, kommentoi Markus Huttunen, NeXecin uusi hallituksen puheenjohtaja ja JATKAJAn osakas.

Tapio Niskanen ja Tapio Joenpolvi jatkavat yhtiön palveluksessa tukemassa uutta johtoa ”kapulanvaihdossa”. Tapio Niskanen jatkaa myös vähemmistöomistajana yhtiössä ja yhtiön hallituksen jäsenenä. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä NeXec perustaa myös NeXec Network Boardin, joka tuo osaajaverkoston näkemyksen yhtiön kehitykseen.

NeXec Oy on vuonna 2005 perustettu prosessi-, ICT- ja liikkeenjohdon konsultointipalveluita tarjoava yritys. Yhtiön toimintamalli perustuu yli 500 konsulttikumppanin muodostamaan verkostoon. Yrityksen asiakkaita ovat suuret ja keskisuuret yritykset ja yhteisöt, joilla on vaativia digitalisaatioon liittyviä muutos- ja kehityshankkeita. NeXecin liikevaihto vuonna 2018 oli 12 miljoonaa euroa.

JATKAJA on kehitysyhtiö, joka mahdollistaa yrittäjävetoisen jatkuvuuden pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. JATKAJA osallistuu aktiivisesti yritysten jatkokehittämiseen ja toimii sekä sijoittaa pitkäjänteisesti. JATKAJAlla on mittava kokemus kasvuyrittämisestä, kansainvälistämisestä, uudistamisesta ja digitalisaatiosta.

Lisätietoja tarjoaa:


Tapio Joenpolvi
Perustaja, NeXec
Puh. 040 761 6515
Email. tapio.joenpolvi@nexec.fi

Markus Huttunen
Hallituksen puheenjohtaja, NeXec
Puh. 040 357 3346
Email. markus.huttunen@nexec.fi

Martin Grotenfelt
Perustaja, JATKAJA
Puh. 050 2145
Email. martin.grotenfelt@jatkaja.fi

Uutiset
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8