Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.GreenWorks Oy jatkaa toimintaansa osana Vihertasoa | Jatkaja Oy
Porvoo, 15.8.2019

GreenWorks Oy jatkaa toimintaansa osana Vihertasoa

LEHDISTÖTIEDOTE

GreenWorks on Kai Niemen, toisen polven viherrakentajan, vuonna 2009 perustama viherrakentamisen yritys. Yritys on tasaisesti toteuttanut noin 1 miljoonan euron kannattavaa liiketoimintaa. Kuluneena vuotena Kaille tuli ajankohtaiseksi päättää yrityksensä tulevaisuudesta ydintiimin pienennyttyä eläköitymisten takia.

”Olen aina toiminut yksin ja saavuttanut sillä tavalla hyviä tuloksia. Ympärilläni on ollut tiivis pieni toteuttava porukka. Koin, että olisi innostavaa ja opettavaista, jos ympärillä olisi muita henkilöitä, joiden kanssa yhdessä suunnittelisi ja rakentaisi liiketoimintaa”, sanoo Kai Niemi.

GreenWorks yhdistyy liiketoimintakaupan myötä Vihertasoon ja vahvistaa Vihertason rakentamisen palveluita. Kain roolina Vihertasossa on toimia työpäällikkönä vastaten kohteidensa tarjouslaskennasta ja ohjaamistasesta. Kaista tulee kaupan yhteydessä samalla Vihertason vähemmistöomistaja. JATKAJA-yhtiö jatkaa yrityksen pääomistajana.

”Kai on saavuttanut yrityksensä kanssa poikkeuksellisen hyviä taloudellisia tuloksia. Meillä on varmasti opittavaa hänen toimintamalleista ja voimme puolestamme tarjota Kaille Vihertason yhteisiä toimintamalleja laadun varmistamiseen sekä kehitysmyönteisiä kollegoita”, kertoo Mathias Calonius, JATKAJAn osakas ja Vihertaso Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

GreenWorks Oy (www.greenworks.fi) on vuonna 2009 perustettu viherrakentamisen yritys. Yritys palvelee pääasiassa rakennusyrityksiä niiden uudishankkeissa. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 1,1 miljoonaa euroa.

JATKAJA (www.jatkaja.fi) on kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka mahdollistaa yrittäjävetoisen jatkuvuuden pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. JATKAJA osallistuu aktiivisesti yritysten jatkokehittämiseen ja sijoittaa pitkäjänteisesti. JATKAJAlla on mittava kokemus kasvuyrittämisestä, kansainvälistämisestä, uudistamisesta ja digitalisaatiosta.

Lisätietoja tarjoaa:


Hanna-Kaisa Javanainen
Toimitusjohtaja, Vihertaso Oy
Puh. 050 4868492
Email. hanna-kaisa.javanainen@vihertaso.fi

Kai Niemi
Työpäällikkö, Vihertaso – entinen GreenWorksin toimitusjohtaja
Puh. 040 529 3120
Email. kai.niemi@vihertaso.fi

Uutiset
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8