Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.Camini, Talokuntoon.fi Huoltopalvelut Oy, Sisäilmahuolto Oy Suomi, IAQ Finland ja Nuohouskim yhdistyvät Suomen suurimmaksi nuohousalan toimijaksi | Jatkaja Oy
Kerava, 5.5.2021

Camini, Talokuntoon.fi Huoltopalvelut Oy, Sisäilmahuolto Oy Suomi, IAQ Finland ja Nuohouskim yhdistyvät Suomen suurimmaksi nuohousalan toimijaksi

LEHDISTÖTIEDOTE

Suomalainen nuohousala ottaa digiloikan

Suomalainen nuohousala modernisoituu suurin harppauksin, kun Camini, Talokuntoon.fi, Sisäilmahuolto Oy Suomi, IAQ Finland ja Nuohouskim yhdistävät toimintansa Camini-nimen alle. Jatkossa Caminissa yhdistyy lähes 50 nuohous- ja ilmastointialan huippuammattilaisen ammattitaito toimialan kehittyneimpään asiakaspalvelu- ja toiminnanohjausjärjestelmään.

”Nuohousalan vapautuminen 2019 aloitti toimialan vahvan muutoksen”, sanoo Martin Grotenfelt, Caminin hallituksen puheenjohtaja. ”Näemme tämän mahdollisuutena tarjota kuluttajille asiakaspalvelukokemuksen ennennäkemätön kehitysloikka yhdistämällä ammattitaitoiset ja palvelualttiit osaajamme, modernin asiakaspalveluteknologian sekä jatkuvat hoitosopimukset”, jatkaa Grotenfelt.

”Olemme vuodesta 2016 kehittäneet kodinhuollon digitaalista palvelualustaa ja siihen liittyvää palvelutarjontaa erityisfokuksessa nuohouksen ja ilmanvaihdon palvelut”, kertoo Daniel Seere, Talokuntoon.fi:n perustaja ja Camini-konsernin vt. toimitusjohtaja. ”Keskusteluissamme Caminilaisten kanssa totesimme nopeasti, että visiomme toimialan kehityksestä, asiakkaiden asettamisesta toiminnan keskiöön ja modernin teknologian roolista ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa olivat hyvin samanlaisia. Uskomme saavuttavamme tavoittelemamme tulevaisuuden yhdessä nopeammin ja paremmin”, perustelee Seere yhteenliittymistä.

Caminin toimintakonsepti ja järjestelmät luovat hyvät puitteet nuohouksen ja ilmanvaihdon ammattilaisille. ”Liittyminen Caminiin antaa meille mahdollisuuden tehdä työtämme entistä paremmin ja tehokkaammin, kun voimme keskittyä aiempaa enemmän asiakkaiden palvelemiseen”, toteavat Harri Ketonen IAQ Finlandista Kim Räsänen Nuohouskimistä. ”Entistä laajempi valtakunnallinen peitto ilmanvaihtohuollon tekemiseen avaa myös pääsyn toimimaan suurempien ja haastavampien ilmanvaihtoasiakkaiden kanssa”, jatkavat Ketonen ja Räsänen.

Camini, Talokuntoon.fi Huoltopalvelut Oy, Sisäilmahuolto Oy Suomi, IAQ Finland ja Nuohouskim jatkavat ilmanvaihtopalveluiden asiakkaiden palvelemista keskeytyksettä.

Camini on pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimiva nuohous- ja ilmanvaihtoalaan keskittyvä yritys. Työllistämme lähes 50 nuohouksen ja ilmanvaihdon huippuasiantuntijaa mukaan lukien 8 nuohousmestaria. Toimintamme perustana on Talokuntoon.fi-järjestelmä, joka mahdollistaa asiakkaiden kanavasta, ajasta ja paikasta riippumattoman asioinnin kanssamme sekä ammattilaisten tehokkaan työnteon. Caminin liikevaihdoksi vuonna 2021 odotetaan noin 4 miljoonaa euroa.

www.camini.fi, www.talokuntoon.fi

Lisätietoja tarjoaa:

Martin Grotenfelt
hallituksen puheenjohtaja, Camini
Puh: 050 2145

Daniel Seere
perustaja, Talokuntoon.fi. VT toimitusjohjaja, Camini
Puh: 050 5086103

Harri Ketonen
nuohoustyön johtaja, IAQ Finland
Puh: 010 387 7780

Kim Räsänen
toimitusjohtaja, Nuohouskim
Puh: 0400 444 180

Uutiset
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8