Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.Vihertaso | Jatkaja Oy

Vihertaso logo

Vihertaso on viherrakentamisen konkareita lähes 40 vuoden historiallaan. Referenssilista laadukkaasti toteutetuista kohteista on pitkä. Vihertaso palvelee rakennusyhtiöitä ja taloyhtiöitä Vihertaso-nimen alla ja ylläpitää viheralueita ja tekee pienprojekteja Greener-nimeä käyttäen.

Greener-liiketoiminta oli aikaisemmin osa Helsingin Kukkatoimitusta, Suomen suurinta kukkatukkua, mutta löysi luontevamman kodin Vihertason katon alta.

Avaintietoja

Slogan:
Vihreämmän ruohon puolella
Toimiala:
Viherrakentaminen ja viheralueiden ylläpito
Työntekijöitä:
70 (kesäkauden huipussa)
Toimitusjohtaja:
Hanna-Kaisa Javanainen
Liikevaihto:
5 M€
Kasvu yrittäjän-vaihdoksessa:
218 %
Toimipisteet:
Vantaalla ja Tampereella
Omistusjärjes-telyn kohde:
Koko osakekanta
JATKAJA-yhteys henkilö:
Mathias Calonius p. 0500 424 090 mathias.calonius@jatkaja.fi
JATKAJA, Esa Lahtinen ja Hanna-Kaisa Javanainen
JATKAJA lähti syksyllä 2018 yhdessä Vihertason perustajan Esa Lahtisen kanssa suunnittelemaan yrityksen tulevaisuutta. Yritykselle oli aika löytää uusi vetäjä. JATKAJA johti etsintää ja jatkoyrittäjä Hanna-Kaisa Javanainen aloitti vuoden 2019 alkupuolella. Hanna-Kaisa on hakenut oppinsa Aalto-yliopiston tuotantotalouden osastolta ja tehnyt työuransa Skanskalla sekä Nokialla. Rahoituksen lisäksi JATKAJA tuo Vihertasoon osaamisensa modernista johtamisesta sekä digitalisoinnin hyödyntämisestä sisäisessä toiminnassa ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.
Vihertason tulevaisuuden suunnitelmana on luoda palvelutarjonnaltaan ja toimintatavoiltaan Suomen johtava viherrakentamisen ja viherpalveluiden toimittaja. Suunnitelman toteutus tapahtuu hyödyntämällä paremmin työntekijöiden vihertoimialan osaamista, systematisoimalla toimintatapoja digitaalisuuden avulla sekä aktiivisesti osallistamalla työntekijät yrityksen kehitykseen.
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8