Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.Nexec | Jatkaja Oy

Nexec logo

NeXec on 15 toimintavuotensa aikana kasvanut yhdeksi Suomen merkittävimmistä prosessi-, ICT-, liikkeenjohdon konsultointi- ja osaamispalveluita ketterällä ja skaalautuvalla verkostomallilla toimittavaksi yritykseksi. Yhtiö toimii asiakasyhtiöidensä muutoksiin, teknologiaan ja digitalisaatioon liittyvien haastavien kehityshankkeiden läpiviennissä ja palvelee lukuisia Suomessa toimivia suuryrityksiä sekä yhteisöjä.

Toinen aikaisemmista yrittäjistä Tapio Niskanen.
NeXecin aiempien yrittäjien, Tapio Joenpolven ja Tapio Niskasen, siirtyessä asteittain eläkkeelle JATKAJA on ollut mukana toteuttamassa yhtiön sukupolvenvaihdosta samalla laajentaen yhtiön omistuspohjaa.

Avaintietoja

Slogan:
Network of Experts x Enterprise Change
Toimiala:
ICT-konsultointi
Työntekijöitä:
6 + 70 (asiakasprojekteihin työllistetyt yrittäjät)
Toimitusjohtaja:
Mikael Ylijoki
Liikevaihto:
13 M€
Kasvu yrittäjän-vaihdoksessa:
11 %
Toimipisteet:
Espoossa
Omistusjärjestelyn kohde:
Koko osakekanta
JATKAJA-yhteyshenkilö:
Markus Huttunen p. 040 357 3346 markus.huttunen@jatkaja.fi
JATKAJA on syksystä 2019 alkaen toteuttanut yhteistyössä NeXecin aiempien yrittäjien Tapio Joenpolven ja Tapio Niskasen kanssa yhtiön hallittua sukupolvenvaihtosta. Vaihdokseen on liittynyt omistujärjestelyn toteutus, jatkoyrittäjien hakeminen, jatkuvuuden varmistaminen niin asiakkaiden kuin toimittajakumppanien suhteen sekä yrityksen tulevaisuuden suunnitelmien kirkastaminen. JATKAJA on ollut vahvasti uuden johdon tukena mm. JATKAJAn Markus Huttusen toimiessa yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana siirtymäkauden aikana.
NeXecin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu vahva orgaaninen kasvu asiakaspohjaa ja tarjontaa laajentamalla, osaajaverkostoa ja kumppanuusmallia kehittämällä, tukiprosesseja digitalisoimalla sekä kansainvälistymällä.
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8