Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.JATKAJA mukaan kehittämään Pirkanmaan Nuohouspalvelua ja varmistamaan jatkuvuutta | Jatkaja Oy
Ylöjärvellä, 22.5.2019

JATKAJA mukaan kehittämään Pirkanmaan Nuohouspalvelua ja varmistamaan jatkuvuutta

Pirkanmaan Nuohouspalvelusta on 30 vuoden historiansa aikana rakentunut Pirkanmaan merkittävin nuohous- ja ilmanvaihtojärjestelmien huollon yritys. Yhtiön asiakkaina on vuosittain yli 10 000 omakoti- ja rivitaloasukasta, taloyhtiötä, yritystä ja julkishallinnon toimijaa. Yhtiö toimii pitkäjänteisesti asettaen asiakkaiden tyytyväisyyden toiminnan keskiöön. Pirkanmaan Nuohouspalvelu Oy on vahvistanut omistuspohjaansa voidakseen lainsäädännön muuttamassa toimintaympäristössä pitää kiinni pitkäjänteisyydestä ja asiakastyön laadusta.

 ”Vuoden alusta voimaan tullut nuohouslain muutos muuttaa markkinaa merkittävästi”, kertoo Jyri Sihvo, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. ”Haluamme nähdä muutoksen mahdollisuutena ja olla näyttämässä suuntaa sille, kuinka yrityksenä voimme parantaa asiakkaiden kokemaa palveluiden laatua. Tämä vaatii uudenlaisia panostuksia”, jatkaa Sihvo.

Nyt toteutetun yrityskaupan myötä Pirkanmaan Nuohouspalvelu Oy:n pääomistajaksi on tullut yritysten sukupolvenvaihdos- ja jatkuvuustilanteiden ratkaisemiseen keskittynyt JATKAJA. JATKAJAn myötä Pirkanmaan Nuohouspalveluun tuodaan osaamista toimialajärjestelyistä, modernista kasvuyrittämisestä sekä digitalisoinnin hyödyntämisestä toiminnan tehokkuuden, asiakaskokemuksen ja uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä.

”Nuohouksen ja terveellisen sisäilman markkina on mielestämme erittäin mielenkiintoisessa tilanteessa lakimuutoksen myötä”, kertoo Markus Huttunen, JATKAJAn osakas ja Pirkanmaan Nuohouspalvelun hallituksen puheenjohtaja. ”Uskomme, että osaamisellamme voimme kehittää Pirkanmaan Nuohouspalvelusta toimialan johtotähden. Lisäksi olemme tyytyväisiä voidessamme tukea Jyriä hallitussa muutoksessa täysipäiväisestä yrittäjätoimitusjohtajasta hallitusvaikuttajaksi”, lisää Huttunen.

Jyri Sihvo jatkaa Pirkanmaan Nuohouspalvelu Oy:n toimitusjohtajana kesään 2020 saakka, johon mennessä hänelle nimitetään jatkaja. Kesän 2020 jälkeen Sihvo jatkaa yhtiössä vähemmistöosakkaana varmistaen toiminnan jatkuvuuden ja tuoden yhtiön jatkokehitykseen vankan toimialaosaamisensa.

Pirkanmaan Nuohouspalvelu Oy (www.nuohous.com) on vuonna 1989 perustettu nuohous-, ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, öljypoltinhuolto- ja savu- ja ilmahormien korjauspalveluita Pirkanmaalla tarjoava yritys. Yrityksen asiakkaita ovat omakoti- ja rivitaloasukkaat, taloyhtiöt, yritykset ja julkisen sektorin toimijat. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 1,0 miljoonaa euroa.

JATKAJA (www.jatkaja.fi) on kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka mahdollistaa yrittäjävetoisen jatkuvuuden pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. JATKAJA osallistuu aktiivisesti yritysten jatkokehittämiseen ja sijoittaa pitkäjänteisesti. JATKAJAlla on mittava kokemus kasvuyrittämisestä, kansainvälistämisestä, uudistamisesta ja digitalisaatiosta.

Lisätietoja tarjoaa:


Jyri SIhvo
Toimitusjohtaja, Pirkanmaan Nuohouspalvelu
Puh. 0500 906 195
Email. pnp@luukku.com

Markus Huttunen
Hallituksen puheenjohtaja, Pirkanmaan Nuohouspalvelu
Puh. 040 357 3346
Email. markus.huttunen@jatkaja.fi

Uutiset
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8