Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.JATKAJA osaksi Metsäkonepalvelu Oy:n kehitystä ja jatkuvuutta | Jatkaja Oy
Hämeenlinna, 2.5.2018

JATKAJA osaksi Metsäkonepalvelu Oy:n kehitystä ja jatkuvuutta

JATKAJA vahvistaa Metsäkonepalvelu Oy:n omistajapohjaa ostamalla vähemmistö-osuuden yhtiöstä. Yhtiön avainhenkilöomistajat eivät ole osapuolena kaupassa, vaan ostettu osuudet kuuluivat yhtiön perustajaperheiden jäsenille joilla ei ollut operatiivisista roolia yhtiössä. Omistuksensa pitävät perustajaperheiden jäsenet ja henkilöstöomistajat saavat JATKAJAssa pitkäjänteisen ja osallistuvan kanssaomistajan.

”Yrityksemme omistuspohja on koko historiamme ollut varsin vakaa. Osa passiivisista omistajista, jotka edustavat 23 % yhtiön osakekannasta, ovat ilmaisseet halunsa luopua omistuksestaan. Olemme tyytyväisiä, että juuri JATKAJA löytyi ratkaisuksi näiden osaomistajien irrottautumiseen. Uskomme, että JATKAJAN kautta järjestynyt aktiivinen, perheyrityksiä ymmärtävä osaomistajajoukko paitsi tukee yrityksemme toiminnan jatkuvuutta myös auttaa meitä kehittymään yrityksenä. Se luo turvaa tulevaisuuteen myös muille omistajille, henkilöstölle sekä ennen kaikkea asiakkaillemme. Liiketoimintamme keskiössä ovat vahvat asiakkaat. Heille toimittajien palvelun laatu ja toimitusvarmuus on kaikki kaikessa. JATKAJAN tarjoama järjestely vahvistaa näitä tavoitteita.” sanoo Metsäkonepalvelun toimitusjohtaja Timo Tolppa.

”JATKAJA pyrkii ratkaisemaan erilaiset epäjatkuvuustilanteet suomalaisissa yrittäjävetoisissa pkyrityksissä. Olemme iloisia saadessamme olla mukana Metsäkonepalvelun omistusmuutoksessa ja tulevaisuudessa osallisena tämän hienon yrityksen kehittämisessä. Uskon että uusina omistajina pystymme tuomaan yritykseen mm. asiakaslähtöisen palveluliiketoiminnan kehitykseen uusia ideoita ja ratkaisuita” toteaa JATKAJAn perustaja ja Metsäkonepalvelun uusi hallituksen jäsen Martin Grotenfelt.

”Arvostan mahdollisuutta JATKAJAn kautta saada olla mukana tukemassa suomalaisia yrittäjävetoisia pk-yrityksiä yrittäjä- ja omistusvaihdostilanteissa. Pitkäjänteisellä tekemisellä varmistetaan yhtiöiden työpaikat ja jatkuva kilpailukyky” lisää yksi JATKAJAn yrittäjäsijoittajista Seppo Saastamoinen.

Vuonna 1970 perustettu Metsäkonepalvelu Oy on pohjoismaiden suurin puunkorjuuyritys. Yritys toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yritys tuottaa koneellisen puunkorjuun palveluita asiakkaidensa tarpeisiin. Metsäkonepalvelun asiakkaita ovat metsäalan puunhankinta- ja palveluorganisaatiot. Yritys korjaa puuta yli 2 milj. kuutiometriä vuodessa. Konsernin liikevaihto on n. 23 milj. euroa. Konsernissa työskentelee yli 130 työntekijää ja kalustoon kuuluu yli 80 metsätyökonetta. Hallituksen puheenjohtajana toimii teollisuusneuvos Mikko Rysä ja toimitusjohtajana Timo Tolppa.

JATKAJA ratkaisee epäjatkuvuustilanteet kasvukykyisiä suomalaisissa pk-yrityksiä, joista ikääntyvät yrittäjät ovat osaksi tai kokonaan luopumassa. Yrittäjävaihdostilanteisiin etsitään yritykselle sopiva jatkaja, liike-elämässä kouliintuneista yrittäjiksi haluavista henkilöistä. Omistajavaihdostilanteissa mukana on JATKAJAn pitkäjänteiset yrittäjälähtöiset sijoittajat. JATKAJAn toimintamalli perustuu näkemykseen että jokainen yritys, yrittäjä ja yrittäjävaihdostilanne on ainutlaatuinen ja vaatii luottamuksellisen yhteydenpidon ja tilannekohtaisen ratkaisun.

Lisätietoja:


Timo Tolppa, Toimitusjohtaja Metsäkonepalvelu Oy, +358 400 574 779
Martin Grotenfelt, Perustaja JATKAJA, +358 50 2145

Uutiset
JATKAJA
Osoite
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Y-tunnus
2973750-8