Javascript is currently disabled. To load the page properly, enable Javascript.Näsijärven Nuohous Oy yhdistyy osaksi Camini-konsernia | Jatkaja Oy
Helsinki, 7.2.2022

Näsijärven Nuohous Oy yhdistyy osaksi Camini-konsernia

Näsijärven Nuohous on yli 20 vuoden kokemuksella varustettu nuohousliike, joka nyt vahvistaa palveluitaan osana Camini-konsernia ja konsernin digitalisaatio-osaamista ja sen tuomaa toiminnan helppoutta.

Camini-konsernin tytäryhtiöt Camini Pirkanmaa, Camini Kanta-Häme ja Sisäilmahuolto Suomi Oy ovat siirtyneet Talokuntoon.fi digitaalisen palvelualustan käyttöön ja palvelevat asiakkaitaan nuohouksen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksen, mittausten ja säätämisen, ilmanvaihtolaitteiden huoltojen sekä -korjausten osalta ”joka kodin verkkokaupassa” 24/7.

Näsijärven Nuohous tuo Caminiin lisää osaamista öljypoltinalan, nuohouksen ja ilmanvaihdon osalta, sekä kasvattaa Caminin maantieteellistä toiminta-alueen kattamaan Pirkanmaalla myös pohjoisen Pirkanmaan ja koko Näsijärven ympäristön.

”Olemme iloisia saadessamme lisää hienoa osaamista Camini perheeseen. Pystymme palvelemaan laadukkaasti ja kattavasti myös Pirkanmaan pohjoisella osalla Tampereelta Virroille koko Näsijärven ympäristön, yhdistymisen myötä. Alueellisen laajenemisen lisäksi, saimme lisää loistavia ammattilaisia vahvistamaan yhdessä tekemisen kulttuuriamme sekä pääsemme yhdessä luomaan ihmisten arvostamaa helppoutta uusille asiakkaille. Palvelumme ovat vain klikkauksen päässä, myös iltaisin ja viikonloppuisin, joka varmasti on monelle asiakkaalle suuri etu kiireisen arjen keskellä. Harri omalla vahvalla osaamisellaan on meille avaintekijöitä hyvän palvelun laadun takaamiseen jatkossakin” kertoo Aki Kannusmäki, Camini-konsernin toimitusjohtaja.

”Hienoa tulla osaksi positiivista, tekevää joukkoa ja jakaa siihen myös omaa osaamistaan. On mielenkiintoista olla mukana uuden konseptin luomisessa.” toteaa Harri Kangasmäki, Näsijärven Nuohous Oy:n toimitusjohtaja.

Camini-konsernin osana Näsijärven Nuohous Oy jatkaa palveluaan alkuun omalla nimellään, tukenaan Caminin lähes 50 nuohous- ja ilmastointialan huippuammattilaisen ammattitaito ja toimialan kehittynein asiakaspalvelu- ja toiminnanohjausjärjestelmä.

Tietoa Caminista

Camini-konserni on pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimiva nuohous- ja ilmanvaihtoalaan keskittyvä yritys. Työllistämme lähes 50 nuohouksen ja ilmanvaihdon huippuasiantuntijaa mukaan lukien 8 nuohousmestaria. Toimintamme perustana on Talokuntoon.fi-järjestelmä, joka mahdollistaa asiakkaiden kanavasta, ajasta ja paikasta riippumattoman asioinnin kanssamme sekä ammattilaisten tehokkaan työnteon. Caminin liikevaihdoksi vuonna 2022 odotetaan noin 4 miljoonaa euroa.

www.camini.fi, www.talokuntoon.fi

Uutiset
JATKAJA
Address
Bulevardi 5, 00120 Helsinki
Business Id
2973750-8