Tekijät

Martin_small_circle.png

Martin Grotenfelt

Martin on helsinkiläisestä yrittäjäperheestä. Martinilla on noin 20 vuoden kokemus kansainvälisestä pääomasijoittamisesta, liikkeenjohdon konsultoinnista ja talousjohdon tehtävistä. Martin on toiminut CFO:na Maintpartner Groupissa, pääomasijoittajana ja osakkaana Altorilla ja Interassa sekä liikkeenjohdon konsulttina Boston Consulting Groupilla.

Martinilla on vaimo ja kolme lasta. Monipuolinen urheileminen, kulttuuri ja Itämeren suojelu kuuluvat Martinin vapaa-aikaan.

Koulutukseltaan Martin on tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Markus_small_circle.png

Markus Huttunen

Markus on koko lähes 20-vuotisen työuransa keskittynyt yritysten kasvun kiihdyttämiseen digitalisaation avulla. Markus oli perustajaosakkaana Pohjoismaiden johtavassa digitalisaatioon keskittyneessä liikkeenjohdon konsulttitoimistossa Magenta Advisoryssa ja johti yhtiön myynnin BearingPointille.

Vapaa-aikanaan Markuksen löytää ruoan luota: etsimässä raaka-aineita luonnosta, kalastamasta poikansa kanssa, paistinpannun ääreltä tai ruokapöydästä. Ja välillä laskemasta mäkeä suksin tai pyörällä.

Koulutukseltaan Markus on tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Mathias_small.jpg

Mathias Calonius

Mathias on ollut johtamassa ja kansainvälistämässä 14 vuotta Futuricea, yhtä Suomen menestyksekkäintä digikonsultointiyritystä, jona aikana yritys kasvoi orgaanisesti 10:stä yli 500 hengen kansainväliseksi yritykseksi. Hänen roolina oli perustaa monia keskeisimmistä liiketoimintayksiköistä ja osaamisalueista. Samanaikaisesti Mathias on toiminut neuvonantajana lukuisille alansa johtaville yrityksille Suomessa ja maailmalla.

Puulaakijalkapallon lisäksi Crossfit ja tennis ovat lähellä Mathiaksen sydäntä sekä matojen laittaminen lasten ongenkoukkuihin.

Koulutukseltaan Mathias on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja valtiotieteiden maisteri.